Reci brate Marko podržavaš li kandidata koji kaže za sveti amblem koji nosiš na ramenu da je kompromitiran i nedopustiv?!

Reci brate jel’ sveti medaljon koji nosiš oko vrata podržava uvođenje rodne ideologije ili Bog stvori muško i žensko?! Podržava li vjerovati osobnom astrologu i numerologu te po njihovim savjetima djelovati?! Podržava li svjesno i namjerno, za osobni politički interes, obmanjivati i manipulirati i s Bogom i sa narodom?!

Reci jel’ hrvatski interes ulazak Srbije u EU bez priznanja i osude velikosrpske politike tj. uz sustavno provođenje te iste politike, bez dokumenata o ubijenima i nestalima, bez istine i odštete za logore na području Republike Srbije, ulazak bez trunke krivnje za zločine i razaranje naše Domovine, bez ratne odštete?! Podržavaš li priklanjanje porfiriju Periću, pjevaču četničkih pjesama i provoditelju četničke ideologije, dodvoravanje i prostiranje crvenog tepiha Vučiću – Šešeljevom šegrtu? Šutnju o svim Pupovčevim podlim i zlobnim namjerama i djelima?

Podržavaš li pjevanje rođendanskih pjesmica Palminim prijateljima, onima koji se zahvaljuju “saradnicima” Arkanovog kuma, koji jedva čekaju otići u Jagodinu, izdancima Saveza komunista, promotorima titovih bedževa, sinonimu korupcije, lopovluka i uhljebništva, uz tortu s predsjedničkim obilježjima?!

Reci brate Marko podržavaš li Šeksovog i Plenkovićevog kandidata koji je “ispijao ohlađeni pjenušac” povodom uhićenja generala Gotovine?

Podržavaš li člana globalističke ideologije, hvalospjeve Marakeškom sporazumu i globalnim migracijama koji može biti koban za naš narod i Domovinu?

Ako i ne podržavaš, šutnja je često jača i od riječi! Zato reci…

Nadam se da će i sestra Markićka i sestrica Bruna nešto reći… Nadam se da im nadređeni “Oci” nisu naredili suprotno, kao istinskom Isusovom sinu pater Iki Manduriću!
A Marijana Petir je sve rekla svojim postupcima!

Reci brate moj jesmo li prokleti, pa se tako brzo sve zaboravi?!

Ivica Matić

Komentiraj

Molimo unesite komentar
Molimo unesite svoje ime