Prof. dr. Besim Spahić

Besim Spahić rođen je 1954. godine u Travniku, doktor komunikologije i redovni profesor Fakulteta političkih nauka u Sarajevu.

Jedan je od najznačajnijih teoretičara s područja političkog marketinga u regiji. Bavi se publicistikom i teorijom kulture. Do sada je objavio niz knjiga iz tih područja. Napisao je 18 knjiga iz područja reklame, političkog komuniciranja, političkog i kulturnog marketinga, imidža, poslovnog komuniciranja i dizajna, a bio koautor njih 5.

Kao slobodni umjetnik potpisuje različite glazbene, teatarske i književne projekte. Pisao je i pjesme za mnoge glazbene zvijezde sa prostora bivše Jugoslavije (Nikša Bratoš, Seid Memić Vajta, Giuliano…). Tečno govori francuskislovenski, talijanski i engleski jezik.

Poznat je po tome što kojim oštro kritizira sadašnje stanje u Bosni i Hercegovini i poziva na “prevazilaženjeetno-religijske podijeljenosti.

Skrivanje povijesti i problemi u BiH

Pogledajte odlično i zanimljivo predavanje Prof. dr. Besima Spahića o sadašnjem stanju u Bosni i Hercegovini, koji su najveći problemi, kako riješiti situaciju u BiH, koja je razlika između hrvatske, srpske i bošnjačke matematike, kemije, biologije, kako objašnjava “lobotomiju mozga” i još puno zanimljivog znanja koje iznosi na njemu specifičan način. 🙂

Ako vam se sviđa naš članak, ocijenite ga s 5 zvjezdica :)

5 / 5 (1 votes)

Podijeli objavu

Komentiraj

Molimo unesite komentar
Molimo unesite svoje ime